Aktualności

Panierowany ser

Panierowany ser

Ser zbója to ser panierowany. W opakowaniu są 2 sztuki: aksamitny, kremowy i ciągnący się ser gouda oraz mozarella – obie wersje w chrupiącej panierce. Dla każdego coś smacznego! Obie wersje wyśmienicie smakują podane w burgerze oraz jako przekąska z konfiturą żurawinową, rukolą czy sosem…

Zapraszamy na grilla

Zapraszamy na grilla

W tegorocznym sezonie polecamy szczególnie dwa nowe produkty, które bardzo szybko możemy przygotować na grillu. Są to polędwiczki i skrzydełka pieczone. Wystarczy je tylko podgrzać i gotowe! Życzymy smacznego – w gronie przyjaciół i rodziny 😊 No i DRO!

Mini burgery – nowość

Mini burgery – nowość

W portfolio marki Drosed witamy Mini burgery 😊 To 4 delikatne bułeczki pszenne z kotlecikiem z soczystej piersi z kurczaka w chrupiącej panierce. W połączeniu z wyśmienitym serem Gouda, tak bardzo lubianym przez dzieci, są wyśmienitą przekąską zarówno dla najmłodszych, jak i dla starszych. Wyglądają…

Long chicken – super kanapka!

To świetnie skompowowana kanapka, której smak daje ogromną przyjemność. Soczysty kotlet z kurczaka w lekko pikantnej panierce, ogórek konserwowy, czerwona papryczka jalapeno, ser gouda, sos algierski – i to wszystko otulone bułką pszenną z semoliną. Kanapka zapakowana jest w biały pergamin, w którym można podgrzewać…

Super Produkt 2024 dla Soczystych Pieczystych

Z radością informujemy, że nasze soczyste pieczyste otrzymały od konsumentów wyróżnienie w plebiscycie Świata Kobiety „Super Produkt 2024” w kategorii „Żywność – Dania gotowe i do szybkiego przygotowania”. Dziękujemy za uznanie dla naszego fileta pieczonego oraz nogi pieczonej 😊 Kurczę, ale to DRObre!

Perliczka w Przepisie Dnia

Perliczka w Przepisie Dnia

Już dzisiaj nasza perliczka debiutuje w „Przepisie Dnia” w TVP2. Jola Kleser wyczaruje super danie z perliczką w roli głównej, idealne na świąteczny obiad. Będzie to pieczona perliczka z puree z białych warzyw. Spieszcie przed telewizory po inspirację! Na szczęście będą powtórki tego odcinka w…

PnŚ z perliczką

PnŚ z perliczką

Wczoraj w Pytaniu na Śniadanie TVP2 prawdziwe pyszności perliczkowe przygotował Szef Kuchni Łukasz Konik. Efektem pracy były przepyszne nogi z perliczki w marynacie miodowo-ziołowej, wyśmienita pieczona perliczka faszerowana jabłkami z kluskami lanymi oraz zaskakująca zupa z pieczonej perliczki z warzywami. Wszystkie potrawy smakowały wybornie 😊…

Żołądki z gęsi wolno gotowane – nowość

Nowość dla koneserów – przepyszne, rozpływające się w ustach żołądki z gęsi, przygotowane od razu w sosie z warzywami. Wystarczy podgrzać 😊 Idealnie smakują podane z ziemniakami oraz kiszonymi ogórkami. Palce lizać… Gęś, ale to DRObre!

Cordon bleu – no i DRO!

Cordon bleu to tradycyjny przysmak, który zyskał popularność na całym świecie dzięki swojemu wyjątkowemu smakowi i apetycznemu wyglądowi. Klasyczne połączenie smaków: delikatne, soczyste  mięso z kurczaka nadziewane serem i szynką z kurczaka w idealnie doprawionej, chrupiącej panierce. To jedno z dań, które można podawać na…

PERLICZKA W PNŚ

PERLICZKA W PNŚ

W środę 18 grudnia nasza Perliczka miała następne występy w TV – tym razem w Pytaniu na Śniadanie 😊 Oryginalne podejście do przesmacznej perliczki zaprezentował Lorek Zediu przygotowując m. in. rosół biały czy pieczoną perliczkę. Zapraszamy do obejrzenia materiału: https://pytanienasniadanie.tvp.pl/84081453/rosol-bialy-z-perliczki oraz https://pytanienasniadanie.tvp.pl/84082325/pieczona-perliczka-z-cytryna  Kurczę, ale to…