Jak podać indyka
![Jak podać indyka](https://drosed.pl/wp-content/uploads/2018/05/porady__image-4.png)
![](https://drosed.pl/wp-content/uploads/2018/05/porady__img-7.png)
![](https://drosed.pl/wp-content/uploads/2018/05/porady__img-8.png)
![](https://drosed.pl/wp-content/uploads/2018/05/porady__img-9.png)
![](https://drosed.pl/wp-content/uploads/2018/05/porady__img-10.png)
Oczywiście z żurawiną... Idealne połączenie słodkości z lekką nutą kwasowości!
Walory smakowe pieczonego indyka wspaniale podkreśli także sos z odrobiną czekolady. A jeżeli zastanawiasz się, jakich przypraw użyć do marynowania mięsa, to w naszym rankingu apetyczności jak dotąd wygrywają: gałka muszkatołowa, imbir, kardamon, papryka suszona, świeża kolendra i papryka.